Over ons

Wij zijn VertiDeli, een Food Tech opgericht door Romerius. Met VertiDeli hebben we een duurzame technologie gedreven voedselketen gecreëerd op basis van plantaardige maaltijden en daar zijn we trots op! We kunnen de klanten voorzien van onze Delis om de catering te automatiseren of de winkelverkoop te stimuleren. De heerlijke maaltijden worden per post verstuurd en zijn overal verkrijgbaar. Onze chefs werken dagelijks aan het ontwikkelen van de lekkerste recepten ter wereld. Zo kunnen we je blijven verrassen. Nu en in de toekomst.

Onze achtergrond

Pierre Simons, afkomstig van een bekende vleeshouwers familie richtte in 1975 zijn eerste eigen slagerij op in zijn garage. Hij bracht vlees bij de mensen thuis en had daaarmee waarschijnlijk de eerste vlees bezorgservice van het land. In 1996 besloot hij zich te specialiseren in Halal. Hij richtte samen met zijn zoon, René Simons, een bedrijf op dat enkele jaren laten Simons Halal Food ging heten.

De eerste klant was Merkez, een Turkse supermarkt aan de LüneburgerStraße in Berlijn. Zij verkochten al heel snel na de start grote volumes vleeswaren. Inmiddels is Simons Halal Food verkocht. Het was een groot succes en het fabrieksnummer, EEG 77 NL is een wereldwijd begrip geworden in Halal.

Manifesto

VertiDeli heeft als doel de planeet duurzaam te maken en tegelijkertijd heerlijk eten te serveren; van Farm to Fork buiten de koelketen.

Stay in touch with 

VertiDeli